Galleri Gallo

 

Hjemmeside : www.gallerigallo.dk

 

 

Galleri Gallo er i sær skabt for at give kunstnere med psykiske lidelser bedre mulighed for at udstille deres kunst, men psykisk raske kunstnere har også mulighed for at udstille i Galleri Gallo.

Vi forsøger at være et anderledes forbindelsesled mellem to verdener. Her kan man som psykisk sårbar mødes som kunstner med andre mennesker og ikke som patient eller syg. Som gæst i galleriet kan man måske overraskes af dybde og indhold og konfronteres med ens egne holdninger og måske endda fordomme.

Galleri Gallo åbnede i 1980 som en direkte følge af overlæge Johannnes Nielsens venskaber med kunstnere med psykiske lidelser, - herunder specielt hans venskab med Ovartaci. Johannes er overbevist om at det at udtrykke sig kreativt, er en værdifuld hjælp til selvhjælp for mennesker med psykiske problemer eller psykisk sygdom.

Det at få mulighed for at udstille sin kunst og få kontakt med publikum kan også være en hjælp til selvhjælp.

 

 Den 15. marts 2014 afholder Gallo sin årlige kunstauktion. Der bliver solgt værker doneret af kunstnere.

Kunstauktionen varer et par timer fra 14.00 til 16.00. Og i det tidsrum bliver der solgt for et par hundrede billeder. Billederne går under hammeren til alt fra hundrede kroner til mange tusinde kroner. Og du kan let gøre et godt køb. For her er en bred vifte af kunst. Linoliumstryk, akrylmalerier, oliemalerier, gladkunst, akvareller og tegninger.

Der er gennemsyn mellem kl. 13.00 og 14.00.

Som medlem af støttekredsen vil du blive inviteret hertil - og du har mulighed for at trække dit medlemskab fra eventuelle køb.

Husk kontanter.

 Galleri Gallo
:

Galleriet har udstillingslokaler i Nørre Alle 86, 8000 Aarhus C.

Tlf. nr. : 86 12 31 47 / 23 86 76 30

Mail :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Åbent : mandag - fredag fra kl. 14:00 - 17:00

Hjemmeside :  www.gallerigallo.dk