Gallo Huset


Hjemmeside : www.gallohuset.dk

 

billed12Gallo Huset er en informationscafé, der er startet i 1997. Vi oplyser om alt indenfor psykiatri. Vi sælger bøger om emnet og har bøger til gennemlæsning i caféen. Derudover har vi mange pjecer om de forskellige tilbud indenfor psykiatrien i Århus.
Gallo Huset arbejder for at øge befolkningens viden om og forståelse for psykiske problemer og psykiske sygdomme samt muligheden for at komme sig. Gallo Huset har, som de øvrige Gallo Aktiviteter, fokus på recovery og Empowerment.


Caféen satser på økologi. I caféen kan du købe økologiske kaffe, the, sodavand, hjemmebag og lune retter.  Der er en god atmosfære med lejlighed til hyggesnak, og du kan læse bøger og dagens avis. Vi har det økologiske sølvmærke som bevis på, at  60-90 % af råvarene er økologiske.

Gallo Huset har også meget andet at byde på :


Vi afholder debatarrangementer hver 14. dag forår og efterår. Her har vi inviteret en udefrakommende oplægsholder, som med baggrund i sin faglighed holder et oplæg om et emne indenfor psykiatrien. Arrangementet afsluttes altid med debat. Alle er velkomne.


Vi holder foredrag for uddannelsesinstitutioner og andre interesserede fra DK og andre lande. Det er oftest en pakke med to foredrag. I det første fortælles om Gallo Huset og Gallo Aktiviteterne. Det sidste er et personligt foredrag, hvor der fortælles om livet med en psykisk lidelse eller sårbarhed og det at komme videre.  

Ca. 4 gange om året afholdes et lyrikarrangement. Her er inviteret forskellige digtere og musikere, som gerne vil dele deres værker og kunst med andre. 

Gallo Huset har hver måned en ny udstiller. Hvis du har lyst til at udstille, kan du komme forbi og tale med en medarbejder. Alle kan udstille.

Gallo Job, som er repræsenteret andetsteds her på hjemmesiden, hører ind under Gallo Huset og har også Gallo Husets leder, Anne Marie Bosley, som leder, - dog holder de fysisk til i andre lokaler. Se under Gallo Job.

 

Alle er velkomne, også selv om det blot er for at besøge vores Café, hvor vi satser højt på økologiske råvarer. 

 

 


Gallo Huset

Nørre Allé 30, - 8000 Aarhus C.

Tlf. nr. : 86 18 81 60

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Åbent : mandag - fredag 10:30 til 16:30

Hjemmeside :   www.gallohuset.dk