Radio Gallo

 

 

 

På billedet er det Jens Arntzen, der er ved at blive interviewet af Tom Jul Pedersen, det var i forbindelse med Gallo showet, som løb af stablen i musikhuset i april måned. I interviewet kommen man ind på, det  som Jens sagde i sit foredrag, samt hvordan man som menneske er et produkt at sine omgivelser, forstået på den måde at vi "spejler" os i hinanden. Til med gælder det om at blive "set" af andre. Det er en meget "dyb" samtale, sagt med andre ord, velkommen til dybte psykologiens verden.

 

 

Det efterfølgende interview med brødrene Anders og Peter Lund Madsen, er mere i den lette og muntre ende, men dog stadig væk med overraskende meget åndelig føde. B.la. kommer vi ind på begreberne social inteligens, samt menneskets  intimitetsgrænse.

 

 


Radio Gallo startede i januar 2001 med at sende udsendelser på Århus Lokalradio på frekvens 98,7.


Gennem tiden har man kunnet høre foredrag med bl.a. Johannes Møllehave, Anne Marie Helger og skuespilleren Jens Arentzen. Der har også været indslag fra Århus Festuge, Århus Teater, Forskningens Døgn på Århus Universitet samt interviews med rådmænd og andre "kendisser".

Tom Jul Pedersen sigter på at sende brede indslag, som alle kan få noget ud af. Formålet med udsendelserne er at give folk en god oplevelse, samt at de måske får en "øjenåbner"; altså at de pludselig ser et emne i et nyt og anderledes lys.

Som f.eks. da Radio Gallo optog og sendte et foredrag, som den tidligere jægersoldat Carsten Mørch holdt i Århus.

Tom Jul Pedersen siger, "Det omhandlede meget, hvad man selv kan gøre for at forbedre sin situation, - altså for at få en bedre tilværelse. Han kom med et hav af eksempler fra sin egen tilværelse. Da jeg efterfølgende interviewede ham, fortalte han, at han ofte oplever, at folk får en ny indsigt, når de hører hans foredrag." 

 

Forslag til emner og reportager, man ønsker behandlet i Radio Gallo, kan sendes til Tom Jul Pedersen på nedenstående mail / numre.

Radio Gallo kan høres i hele kommunen på Århus Lokalradio frekvens 98,7 mhz.

 

Torsdage kl. 10:00 - 11:00

 

 

 

Radio Gallo

Museet,

Skovagervej 2, - 8240 Risskov

Tlf. nr. 78 47 04 00 / 29 88 45 32

Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.